صنایع غذایی
ساعت ٥:۱٢ ‎ب.ظ روز یکشنبه ٦ آذر ،۱۳٩٠ : توسط : پاپکو

 

صنایع غذایی

اطلاعات تولیدی و تجاری

بانک اطلاعات تولید کنندگان محصولات غذایی
بانک اطلاعات سازندگان ماشین آلات
نمایندگی های ماشین آلات خارجی
تولید کنندگان و فروشندگان اقلام بسته بندی
تولید کنندگان و فروشندگان مواد افزودنی
وارد کنندگان اقلام مواد غذایی
تولید کنندگان و فروشندگان مواد اولیه خام ( دامی ، باغی ، زراعی )
 

علوم و صنایع غذایی

 

مجموعه علوم و صنایع کشاورزی که با عنوان مهندسی کشاورزی توسط داوطلبان گروههای آزمایشی علوم ریاضی و علوم تجربی انتخاب می‌شود، به علوم و صنایعی اطلاق می‌شود که طی آن مواد خام غذایی گیاهی و حیوانی، تولید، برداشت و فرآوری شده، برای مصرف آماده می‌گردد

تاریخچه

در گذشته با نام مهندسی کشاورزی – صنایع فرآورده‌های کشاورزی در دانشگاههای کشور ارائه شده و از سال ۱۳۷۱ به طور رسمی به علوم و صنایع غذایی تغییر نام داده‌است.

تعریف

کلیه عملیاتی که پس از صید و برداشت محصولات زراعی و باغی و یا ذبح دام انجام شده و مواد خام را به ماده غذایی آماده مصرف تبدیل می‌کند، شامل روشهای نگه داری، فرآوری، بسته بندی و... زیر مجموعه این گرایش می‌باشند.

متخصصین صنایع غذایی قادر خواهند بود؛ عملیات تبدیل مواد غذایی، نگه‌داری محصولات کشاورزی، کنترل کیفیت، کمک به طراحی و بهینه‌سازی خطوط تولید در کارخانه‌های صنایع غذایی، هدایت، نظارت و مسئولیت فنی واحدهای تولید فرآورده‌های مختلف غذایی را بعهده گیرند.